Ana Sayfa Blog 2020 Sezonunun en güzel ferace modelleri

2020 Sezonunun en güzel ferace modelleri

0
2020 Sezonunun en güzel ferace modelleri

Yaz aylarında giyilebilecek feraceler 2019 yılında vitrinleri süsledi. Zarif şıklığı ve farklı modellerle tesettürlü kadınların da ilgisini çekecek olan 2019 sezon ferace modellerini mercek altına aldık. Özellikle yaz aylarında kombinlemesi kolay olacak feracelerin yeni sezon modellerini görmek için siz de geç kalmayın. 2019 Sezon ferace modelleri haberimizin detaylarında.

Feraceler, tesüttürlü birçok kadının tercih ettiği bir dış giyim ürünüdür. Her sezon farklı modelleri ve renkleriyle gardıropların vazgeçilmezi olan feraceler, genellikle İlkbahar ve yaz aylarında giyiliyor. İçerisine istediğiniz şeyi giyip üzerinize ferace giyerek kısa sürede kombin oluşturabileceğiniz bu ürün yeni sezonda vitrinlerin en dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor. Elbise olarak da üretilen feraceler kaliteli kumaşlardan seçildiğinde özel günlerde de tercih edebilirsiniz. Peki 2019 sezonunda hangi ferace modelleri var? En şık ve en yeni model ferace hangisi? İlkbahar ve Yaz aylarında hangi feraceler tercih edilebilir? Öğrenmek için haberimizin detaylarına mutlaka göz atın…

2019 SEZON FERACE MODELLERİ

Bu sezonun tüm trendlerini üzerinizde taşımak için kolları geniş kesimli ve çiçek desenli bir ferace tercih edebilirsiniz. Zarif kollarıyla gideceğiniz tüm mekanlarla uyum sağlayacak olan bu feraceyle tüm mevsim boyunca kullanabilirsiniz.

TEKBİR / Ürün Markası : KLOSH- 189,00 TL

Özel günlerinizde tek bir parça ile kombininizi oluşturmak için ferace kurtarıcınız olacak. Kolları tül detaylı olan bu ferace, yemek davetinde, nişanlarda aynı zamanda iş toplantılarında da giyebileceğiniz bir model. 

TEKBİR / Ferace – Siyah : 189,00 TL,

Yaz aylarında üzerinize hafif bir dış giyim alıp gezmek ve yazın tadını çıkarmak istiyorsanız mutlaka bu modele bir bakmalısınız. Osmanlı desenleriyle şık ve zarif gösteren bu ferace aynı zamanda zayıf da gösterecek.

TEKBİR / KLOSH51-53 Ferace – Ekru : 84,90 TL

Günlük hayatta ferace oldukça rahat ve pratik bir seçim olacaktır. Hem her kadının mutlaka gardırbunda bulunması gereken bir model olan bu ferace hem de elbise gibi olduğu için farklı günlerde de kullanabileceğiniz bir model.

Armine Ferace / 299,00 TL

Feraceler özel günlerde de kullanabileceğiniz bir tesettür giyim ürünüdür. 2019 yılında göze çarpan modeller arasında bir kenara payet ve pul detaylı olan feraceler bulunuyor. Düğün, nişan ve söz gibi davetlerde tercih edebileceğiniz bu modeli mutlaka bir göz atmalısınız.

Pul İşlemeli Ferace Armine / 191,00 TL