Ana Sayfa Blog 2019 sırt çantası modelleri

2019 sırt çantası modelleri

0
2019 sırt çantası modelleri

Sonbahar sezonunun en dikkat çeken çanta modelleri arasında, sırt çanta modelleri yer alıyor. Zara, Mango, Koton, H&M gibi ünlü markaların kataloglarında yer almaya başlayan sırt çantası modelleri, hem renk hem de tasarım açısından oldukça dikkat çekiyor. Peki sırt çantası modelleri hangi fiyat aralıklarıyla karşımıza çıkıyor? 2019 sonbahar sezonu sırt çantası modelleri, tüm detaylarıyla haberimizde.

Çanta kullanımında birçok detay dikkat çekiyor. Omuz, askılı, el… Sonbahar sezonunun trend modeli ise sırt çantaları oluyor. Hem kullanışlı hem de zarif olan bu modeller, kombinlerinizde de şıklık oluşturuyor. İç haznesi geniş, boyu uzun olan sırt çantaları, spor ve vintage tarzlarıyla kataloglardaki yer alıyor. Tabi bununla birlikte bir sırt çantası seçerken nelere dikkat edilmeli konusuna da ayrıca değinilmesi gerekir? Sizler için hem 2019 sırt çantası modellerini ve fiyat aralıklarını hem de bir sırt çantası satın alırken nelere dikkat edilmesi noktasına değindik. Bir sırt çantası seçerken dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunuyor. Nitekim bu noktalardan biri de, okul hayatına olan uygunluğudur. Okula gidenler için en ideal çanta tipi olan sırt çantaları, seçilirken bu açıdan da ayrıca değerlendirilmeli.

SIRT ÇANTASI NASIL SEÇİLİR?

Bir sırt çantası seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, dayanıklılıktır. Bir çantanın dayanıklılığını; fermuarı ve askısı belirler.

Bu sebeple, sırt çantanızı seçerken fermuar ve askılarınızı oldukça çok kontrol edin. Önerimiz; iskelet sistemi esnek ve şekillendirilebilir olan çantalar olacaktır.

Dayanıklılığı kadar önemli olan bir diğer nokta ise vücut tipinize olan uygunluğudur. Çok uzun boylu veya geniş omuzlu birisi iseniz, askıları uzun olan ve bele oturan bir sırt çantası modeli tercih edebilirsiniz.

Tam tersi vücut ölçülerine sahipseniz de, askıları kısa ve bele oturmayan çantaları kullanın.

2019 SIRT ÇANTASI MODELLERİ

KOTON: 80 / 90 TL

KOTON: 70 / 80 / 100 TL

ZARA: 130 / 200 TL

MANGO: 130 / 200 TL

H&M: 119 / 139 TL