Ana Sayfa Blog 2019 medine ipeği şal ve eşarp modelleri

2019 medine ipeği şal ve eşarp modelleri

0
2019 medine ipeği şal ve eşarp modelleri

2019 yaz sezonunda şal modelleri içerisinde medine ipeği şal modelleri, en çok tercih edilen ve kullanılan modeller arasında yer alıyor. Tesettür modasının gözde parçaları arasında yer alan medine ipeği şal modelleri, hem renk çeşitliliği hem de kumaş türünün şıklığıyla ilgi çekiyor. 2019 yazının trend medine ipeği şal ve eşarp modelleri, tüm detaylarıyla birlikte sadece yasemin.com’da!

Medine ipeği şal modelleri, şal modasında en çok dikkat çeken tarzlar arasında yer alıyor. Yaz sezonunda tesettür modasının en çok tercih edilen şal ve eşarp modellerinden olan medine ipeği şal modelleri; Freshscarfs, Eşarp AVM, Moda Kaşmir markalarının kataloglarında başrolde yer alıyor. Sizler için hem medine ipeği şal modellerinin fiyat aralıklarını hem de medine ipeği şal modellerini tercih ederken nelere dikkat edilmesi gerekir sorularına değindik. Medine ipeği şal modellerinin özellikleri nelerdir? Medine ipeği şal kullananların ilgisini çekecek özellikler nelerdir? İşte medine ipeği şal modelleriyle ilgili tüm bilinmesi gerekenler:

MEDİNE İPEĞİ ŞAL MODELLERİNİN ÖZELLİKLERİ

Türkiye’de üretilen Medine ipeği eşarp modelleri, görünüm olarak krep kumaşı andıran ancak krep kumaşla uzaktan yakından alakası olmayan bir kumaş türüdür. Her mevsime uygun bir özellik gösteren bu kumaş türü; iç göstermemesi ve terletmeyen yapısıyla özellikle yaz mevsimlerinin en çok tercih edilen kumaş türü oluyor.

Çoğunlukla koyu renk üzerinden üretilen bu kumaş, çok fazla olmasa da açık renklerle de üretilebiliyor. Oldukça ilgi gören bu kumaş için en çok merak edilense hangi fiyat aralıklarında satışa sunulduğu. İşte bu sorunun yanıtı:

2019 MEDİNE İPEĞİ ŞAL MODELLERİ VE FİYAT ARALIKLARI

EŞARP AVM: 45 TL

EŞARP AVM: 50 TL

FRESHSCARFS: 45 TL

FRESHSCARFS: 45 TL

FRESHSCARFS: 45 TL

FRESHSCARFS: 45 TL

FRESHSCARFS: 45 TL

FRESHSCARFS: 45 TL

MODA KAŞMİR: 40 TL

MODA KAŞMİR: 40 TL