Ana Sayfa Blog 2019 yeni sezon abiye elbise modelleri

2019 yeni sezon abiye elbise modelleri

0
2019 yeni sezon abiye elbise modelleri

Yaz sezonunda davetler oldukça artar. En yakın dostlarımızın, aile fertlerimizin davetlerinde, söz ve nişanlarında olabildiğince şık olmak isteriz. Peki 2019 yeni sezon abiye elbise modellerinde trend modeller neler? 2019 abiye elbise modelleri nelerdir? Katıldığınız davetlere özel birbirinden şık abiye elbise modelleri içeriğimizde.

Yaz sezonu biraz serin geçse de, özellikle kır düğünlerinin ve davetlerinin revaçta olduğu bir dönem yaşıyoruz. En şık ve havalı davetlerin en gösterişli konuğu olmak için saatlerinizi harcarsınız. Ancak önemli olan sezonun trend abiye modelini seçmek. Bordo, yeşil, pembe, beyaz ve daha birçok rengin başrolde yer aldığı abiyeler için farklı tasarım ve formlarda modeller mevcut. Peki söz ve nişan törenlerinizde nasıl giyineceğinizi biliyor musunuz? Aradığınız modeli ve rengi bulabildiniz mi? Sizler için gideceğiniz davetlerde kullanabileceğiniz en trend abiye modelleri bir araya getirdik. İşte 2019 yeni sezon abiye elbise modelleri!

Koyu renkler yaz sezonunda tercih edilmez dense de doğru kesimle hazırlanmış bir abiye ve aksesuarla yaz sezonuna oldukça uygun olacağı kesin.

TRENDYOL – ABİYE: 150 TL / 190 TL / 190 TL

Sezonun trend abiye elbiseleri aynı zamanda günlük bir elbise olarak kullanılabilme imkanı da sunuyor.

TRENDYOL – ABİYE: 190 / 200 / 250 TL

TRENDYOL – ABİYE SARAYI: 500 TL

TRENDYOL – ELBİSE: 150 / 250 / 150 TL