Ana Sayfa Blog 2019 sonbahar gömlek modelleri

2019 sonbahar gömlek modelleri

0
2019 sonbahar gömlek modelleri

Renk ve desen çeşitleriyle sonbahar sezonunun trend modelleri arasında kendisine yer bulan gömlek modelleri, doğru kombinle daha da öne çıkabiliyor. Bershka, H&M, Trendyol ve Zara gibi dünyaca ünlü markaların kataloglarında da kendisine sıkça yer bulan gömlek modasında, öne çıkan modelleri ve doğru kombin önerilerini sizler için derledik. Sezonun trend gömlek modelleri, tüm detaylarıyla haberimizde.

Sonbahar sezonunda birbirinden farklı stillerle karşımıza çıkan gömlek modelleri, hem rahatlık sağlıyor hem de şık bir görüntü sunuyor. Birbirinden farklı modelleriyle bu sezona da damga vuran gömlek modelleri, doğru kombinlendiği taktirde etkisini daha çok hissettirecektir. Bu içeriğimiz içerisinde de hem gömlek kombinlerken dikkate alınması gereken tüyoları hem de sezonun trend gömlek modellerini ve fiyat aralıklarını derledik. 

GÖMLEK MODELLERİNİ KOMBİNLEME TÜYOLARI

Gömlek modelleri, her sezonda rahatlıkla giyilebilen parçalar olarak karşımıza çıkar. Bu sebepledir ki gömlekler için özel bir kombin yapma girişiminde bulunmayız. Oysa böyle yaparak, gömleğin oluşturacağı etkiyi öldürmüş oluruz. Peki bunu nasıl önleyebiliriz? Her parçada olduğu gibi gömlek modellerinde de önemli olan  ‘vücut tipine göre giyinme’ kuralıdır.

Ancak bununla birlikte, uygulayacağımız kombinin bize yakışıp yakışmadığına da önem vermemiz gerekiyor. Gömlek kombininde en çok dikkat edilmesi gereken, renk karmaşasından uzak durmanız. Tabii her şeyin fazlasında olduğu gibi rengin de fazlasında bir takım zararlar var. Ancak uygun renklerle bu tarz bir karmaşıklıktan uzakta istediğiniz kombinasyonu oluşturacağınız bir kombin tasarlamanız mümkün.

Renk kombinasyonuna önem verdiğiniz gömlek kombinasyonunda, maksimum 4 renk tercih edin. 4. Rengi ise çanta ve ayakkabı aksesuarlarıyla tamamlayın. Gömlekleriniz hareketli ve desenliyse, pantolon ve etekleriniz düz olsun. Tam tersi bir durumdaysa gömlekleriniz düz olsun. Böylelikle desen, tasarım karmaşasından kurtulmuş olursunuz.

Ancak gömlekleriniz için en uygun olan modeller; bol paça pantolonlar, midi etekler ve skinny jeanler olacaktır.

Şimdi de ünlü markaların kataloglarında yer alan gömlek modellerine ve fiyat aralıklarına yakından bakalım:

SEZONUN TREND GÖMLEK MODELLERİ VE FİYATLARI 

ZARA: 130 TL – 160 TL

H&M: 80 TL

BERSHKA: 160 TL – 72 TL

STRADİVARİUS: 130 TL – 120 TL

LC WAİKİKİ: 60 TL

TRENDYOL: 40 TL – 47 TL