Ana Sayfa Blog 2019 sonbahar deri ceket modelleri

2019 sonbahar deri ceket modelleri

0
2019 sonbahar deri ceket modelleri

Sonbahar döneminin en çok tercih edilen üst parçalarından olan deri ceketler, hem şık hem de estetik bir görüntü sunuyor. Kahve, kırmızı, siyah ve daha pek çok renkte karşımıza çıkan deri ceketler için, birbirinden şık kombin önerileri bulunuyor. İçeriğimiz içerisinde hem 2019 sonbahar deri ceket modellerine hem de deri ceketlerinizle uygulayabileceğiniz kombin önerilerine yer verdik. İşte 2019 sonbahar deri ceket modası!

Sonbahar sezonunda üst giyimde şıklığı en çok yansıtan parça, deri ceketlerdir. Hem şık hem de havalı, asi bir tarz oluşturan deri ceketler; Derimod, Koton, Zara, Bershka, LC Waikiki ve Vakko gibi markaların da özellikle sonbahar döneminde en çok tercih edilip beğenilen modellerinden oluyor. Taba, kırmızı, kiremit, kahve, yeşil, mavi ve daha pek çok tonda karşımıza çıkan deri ceket modelleri, 2019 sezonunda da karşımıza zengin renk ve model çeşitliliğiyle çıkıyor. 80 TL’den 5 bin TL’ye kadar uzanan ucu açık fiyat seçenekleriyle de dikkat çeken deri ceketleriniz ile oldukça şık kombinler sunmanız mümkün olacaktır. Peki deri ceketlerle nasıl bir kombin hazırlanabilir? Kombin hazırlarken dikkat etmeniz gerekenler nelerdir? 2019 sonbahar deri ceket modelleri nasıldır? Sizler için tüm bu soruların yanıtını, tek bir içerik içerisinde topladık. İşte deri ceket modasıyla ilgili tüm bilinmesi gerekenler:

DERİ CEKET KOMBİN ÖNERİLERİ

Deri ceket, her zaman ve güne uygun bir parça olarak dikkat çekiyor. Sizlere havalı bir stil oluşturan deri ceketler, doğru bir kombin ile daha da öne çıkıyor. İster gömlekle, ister t-shirt ya da elbiseyle… Önemli olan doğru stili bulmak.

En bilinen ve rahatlık sunan kombin stili, jean pantolon deri ceket kombinidir.  Casual kombinlerden hoşlanan kişiler için ideal bir kombin stilidir. 

Her parçayla uyumlu olmasıyla bilinen deri ceketler; elbiselerin üzerinde farklı bir renk olarak kombinasyon oluşturmanızı ve t-shirt etek kombinleri ile birleşerek, bu tarz yaz parçalarından ayrılmamanızı sağlar.

2019 SONBAHAR DERİ CEKET MODELLERİ

VAKKO: 5.495 TL – 4.295 TL

DERİMOD: 1.399 TL – 1.699 TL

ZARA: 200 TL – 900 TL

KOTON: 130 TL – 180 TL

BERSHKA: 170 TL

LC WAIKIKI: 80 TL – 160 TL