Ana Sayfa Blog 2019 Sonbahar blazer ceket modelleri

2019 Sonbahar blazer ceket modelleri

0
2019 Sonbahar blazer ceket modelleri

Blazer ceket modası hem renk hem de modelleriyle varlığını sürdürmeye devam ediyor. Peki 2019 ilkbahar / yaz döneminde bizleri nasıl blazer ceketler bekliyor? Zara, Koton, H&M, Bershka, Pull and Bear gibi markalar, bizlere nasıl tarz da blazer ceket modelleri sunuyor? 2019 ilkbahar / yaz blazer, yelek ve ceket modasını haberimizin detaylarında bulabilirsiniz. İşte birbirinden şık blazer, yelek ve ceket modelleri!

Ceketler, elbiseler, pantolonlar… Eylül ayıyla birlikte artık 2019 sonbahar modası da görücüye çıkmaya başladı. Dünya renk otoritesi Pantone’nin, renklerini biber kırmızısı, toz pembe ve hardal sarısı olarak belirlediği 2019 sonbahar / kış döneminde, karşımıza nasıl modeller çıkacak merakla takip ediyoruz. Ki bu takiplerimize, blazer ceket modelleri de dahil. Öyleyse şimdi; hem blazer ceketin ne olduğuna, nasıl doğduğuna ve 2019 sonbahar modellerine yakından bakalım:

BLAZER CEKET NEDİR?

Blazer ceket’in ortaya çıkış hikayesi, 19. yy. İngiliz Kraliyet donanmasına dayanır. Dönemin İngiliz Kraliyet donanması, blazer ceketleri kendilerine üniforma olarak tercih etmişlerdir. Bir erkek giyim kıyafeti olarak ortaya çıkan bu parça, zamanla iş hayatının en trend modellerinden biri haline gelecek bir ortak model halini alır.

Hem spor hem de klasik olarak kullanılabilen bu parçaları spor yapmak için bir jean pantolon, klasik hale getirmek için de bir kumaş pantolon ya da kumaş etek yeterli olacaktır.

Peki bu dönemde Zara, H&M, Trendyol ve De Facto gibi dünyaca ünlü markalar bizlere nasıl blazer ceket modelleri sunuyor? Merak ettik ve sizler için fiyatlarıyla birlikte bir model listesi oluşturduk. İşte 2019 sonbahar blazer ceket modası:

2019 SONBAHAR BLAZER CEKET MODELLERİ

ZARA: 370 TL / 500 TL

ZARA: 370 TL / 300 TL

H&M: 179 TL / 229 TL

H&M: 229 TL / 249 TL

TRENDYOL: 170 TL

TRENDYOL: 200 TL

DE FACTO: 40 TL / 120 TL