Ana Sayfa Blog 2019 hasır çanta modellerinde neler var?

2019 hasır çanta modellerinde neler var?

0
2019 hasır çanta modellerinde neler var?

Eskiden hasır çanta deyince akıllara direkt hasır çantalar gelirdi. Yaz tatillerinde yanımızda büyük model hasır çantaları bulundururduk. Ancak günümüzde hasır çantalar için bu algı yıkılmış durumda. Günlük kombin, davet kombini ve daha farklı tarzlarda hasır çantalar da rahatlıkla eşlik edebiliyor. Büyük modelin dışına çıkan ve farklı stillerde de üretilmeye başlanan hasır çantalar, 2019 modasında da dikkat çeken modeller sunuyor. Peki 2019 hasır çanta modellerinde neler var? Hasır çanta modasıyla ilgili tüm detaylar yasemin.com’da!

Önceden hasır çanta deyince aklımıza direkt yaz tatilleri ve yaza özgü şeyler gelirdi. Ancak günümüzde bu algı yıkılmış durumda. Çünkü hasır çantalar yalnızca yaz tatilleri için değil günlük kombinler için de kullanılıyor. Birçok farklı formda tasarlanan hasır çantalar için değişik kullanım şekilleri bulunmakta. Büyük, küçük, sırt, omuz ve clucth… İstediğiniz model ve boyutta karşınıza çıkan hasır çantalar için birbirinden iddialı kombinler oluşturmanız mümkün. Sizler için hasır çantalara özgü kombin önerilerini ve 2019 hasır çanta modellerini bir araya getirdik. İşte 2019 hasır çanta modasıyla ilgili tüm bilinmesi gerekenler:

ZARA: 50 TL

ZARA: 150 TL

ZARA: 150 TL

2019 HASIR ÇANTA MODELLERİNDE NELER VAR?

Günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası olan çantalarda artık hasır modeller de dikkat çekiyor. Spor, elbise, hareketli etekler ve daha birçok parçayla rahatlıkla kombinlenebilen hasır çantalar, oluşturacağınız kombinlere ayrı bir şıklık katıyor. 

KOTON: 85 TL

KOTON: 85 TL

KOTON: 98 TL

– Hasır çantaları kombinlerken, yılın trend parçalarına mutlaka göz atmanız önerilir. Sezona uyum sağlamak konusunda etkili olan hasır çantalar, trend parçalarla bütünleştiğinde daha da ön plana çıkacaktır.

MANGO: 270 TL

MANGO: 200 TL

MANGO: 70 TL

– Hasır çantaları kombinlerken sade ve düz renkler önerilir. Siyah kumaş bir pantolon ve beyaz düz bir bluz bu anlamda örnek parçalar olacaktır. Bununla birlikte yeşil, bej vb. tonlar da hasır çantalarla uyum yakalayan tonlardan olacaktır.

H&M: 60 TL

H&M: 80 TL

H&M: 129 TL

– Son olarak, hasır çantaları kombinlerken tabanı yüksek bir spor ayakkabı, hareketlilik katmak için de çantanın yanına ilişkilendirilebilecek bir fular vb. bir aksesuar, çantanın daha çok öne çıkmanızı sağlayacaktır demek mümkün.

DE FACTO: 100 TL

DE FACTO: 100 TL

DE FACTO: 60 TL

TRENDYOL: 50 TL

TRENDYOL: 70 TL

TRENDYOL: 200 TL