Ana Sayfa Blog Güzelliğiniz için en güvenilir isimle tanışın!

Güzelliğiniz için en güvenilir isimle tanışın!

0
Güzelliğiniz için en güvenilir isimle tanışın!

Sağlık ve güzelliğinize sihirli dokunuşlar için güvenilir bir hekime ihtiyacınız var mı? Cevabınız “Evet, istiyorum” ise; sizleri Op. Dr. Güray Yeşiladalı ile tanıştırmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi, 12 yıldır, ‘En yakın arkadaşınız Yüksek Topuklar’ olarak size, sadece güvendiklerimizi sunuyoruz; Op. Dr. Güray Yeşiladalı da o isimlerden biridir.

İnsanların mutluluk ve huzuru için sağlık alanında faaliyetler gösteren, Vanity Estetik Kliniği; Op. Dr. Güray Yeşiladalı tarafından; çocukluğundan bu güne arkadaşlığını sürdürdüğü iki kişi tarafından kurulmuştur. Dolgu, botoks, meme küçültme, burun estetiği gibi kişinin ihtiyacı doğrultusundaki, operasyonları; uzman ekibiyle birlikte özenle sunan Op. Dr. Güray Yeşiladalı; yepyeni bir girişimle, misafirlerinin memnuniyet ve güvenliğini artırdı.

Hepimizin bildiği ve çeşitli etkilerini hissettiği gibi Covid 19, hayatımızda yeni tedbirler gerektiriyor. Temizliğe, güvenliğe, sağlığa her zamankinden daha fazla önem veriyoruz. İşte, “Vanity Estetik Kliniği” kurucusu, Op. Dr. Güray Yeşiladalı; tam olarak bu özel ihtiyaca, garantili çözüm buldu.

Tüm dünyada kabul edilen, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı’nın da desteklediği “Temos Covid-19 Güvenirlik Sertifikası”, her yerden önce sadece Vanity Estetik Kliniği’nde var! Bu demek oluyor ki; Sağlık ve güzelliğinize dair, uzman ekiple; ulaşılabilir fiyatlar ile güvenle hizmet almak istiyorsanız; “Temos Covid-19 Güvenilirlik Sertifikası” kazanan Vanity Estetik ile; siz ve sevdiklerinizi güvenle emanet edebilirsiniz.

Biz, ‘Yüksek Topuklar’ ile yola çıktığımız günden bu yana (tam 12 yıldır!); cinsiyet, din, dil, ırk, etkin köken ayrımı yapmadan; insanların mutluluk, memnuniyet ve sağlığı için gönülden çalışan bir ekibiz; sizlere gönülden hizmet ediyoruz. Son derece hassas yaklaştığımız bu ilkelerimizde, Vanity Estetik, biz “Yüksek Topuklar” ekibinden tam puan aldı ve gönül rahatlığıyla siz değerli, okuyucularımıza duyurabiliyoruz.