Ana Sayfa Blog Modası geçmeyen yılların eskitemediği parçalar

Modası geçmeyen yılların eskitemediği parçalar

0
Modası geçmeyen yılların eskitemediği parçalar

Yıllardır kombinlerin en vazgeçilmez parçaları arasında yer alan birçok trend model bulunur. Sizler için bu parçaları ve bu parçalara özel kombin önerilerini derledik. Bu parçalar için nasıl kombinler oluşturabilirsiniz? Hangi parça hangi kombinler için uygundur. İşte modası geçmeyen, yılların eskitemediği parçalarla ilgili bilmeniz gerekenler.

Modada ‘moda kendisini tekrar eder’ algısı hep yaygındır. Bu algıdan yola çıkılarak, yıllardır giyilen ve her defasında giyinen kişide şık bir görünüm oluşturulmasını sağlayan parçalar bulunur. Bu parçalar arasında kot ceket, beyaz gömlek, trençkot, siyah pantolon ve kareli gömlekler bulunur. Sizler için bu parçaların detaylarına yer verdik. Bu parçalar hakkında gerekli detaya sahip olunduktan sonra, istenilen şıklığın da oluşturulması sağlanır. İşte bu parçalar ve haklarında bilinmesi gerekenler:

BEYAZ GÖMLEK

En klasiklerden kabul edilen beyaz gömlekler, özellikle resmi davetler ya da görüşmeler için tercih edilen bir parçadır. Ancak bununla birlikte günlük hayat içerisinde de kombinlerinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bu parçalar çoğunlukla hareketli, desenli eteklerle şık durmaktadır.

KARELİ GÖMLEKLER

Sadece beyaz gömlekler değil kareli gömlekler de trendler arasında yer alır. Hareketli parçaları üst giyimde kullanmayı sevenler için yıllardır vazgeçilmeyen parçalar arasında yer alıyor. 

TRENÇKOT PARÇA

Kot ceketler dışında en çok tercih edilen ve kombinlere ekstra şıklık sağlayan trençkot parçalar, kombin yapma konusunda kolaylık sağlayan modeller arasındadır. Bu parçalar sadece spor değil şık davetlerin kombinlerinde de kullanılır.

KOT CEKETLER

Özellikle ’90’lı yıllardan bu yana trendler arasında yer alan kot ceketler, denim modasının dikkat çeken parçalarındandır. Çoğunlukla oversized olarak kullanılan kot ceketler, spor kombinler için en çok tercih edilenler arasındadır. 

SİYAH PANTOLONLAR

Çoğunlukla beyaz bir t-shirt ve gömleklerle kombinlenen siyah pantolonlar, hem spor hem de klasik giyim için en çok tercih edilenler arasındadır. Her türlü ayakkabı modeliyle şıklık sağlar.