Ana Sayfa Blog Kısa boylu, minyon tipli kadınlar nasıl giyinmeli? Stil önerileri!

Kısa boylu, minyon tipli kadınlar nasıl giyinmeli? Stil önerileri!

0
Kısa boylu, minyon tipli kadınlar nasıl giyinmeli? Stil önerileri!

Doğru kıyafet seçiminde en doğru taktik, vücut tipinize uygun tercihlerde bulunmanızdır. Bunun için vücut tipinizi iyi tanımanız gerekmektedir. Bu tarz bir durumdan en muzdarip olanlarsa şüphesiz ki minyon tipli kadınlar. Minyon tipli kadınlar ne giymeli, kombin oluşturma konusunda nelere dikkat etmeli? Minyon tipli kadınlara özel stil önerileri detayları haberimizde!

Minyon tipli kadınların en büyük sorunu, tam olarak nasıl giyinecekleri ve vücutlarına nasıl bir form sunacaklarını bilememeleridir. Kimileri uzun parçaların kimileri ise kısa parçaların daha uygun olduğunu düşünüp tercih de bulunur. Ancak bu konuda bilinen birçok yanlış mevcuttur. Sizler için; hem minyon tipli kadınların doğru giyinme stillerini hem de tercih etmeleri gereken ideal parçaları derledik. Eminiz bu içerik; eğer minyon tipli bir hanımsanız, sizler için doğru bir giyinme rehberi olacaktır. İşte minyon tipli kadınlara özel giyinme rehberi:

MİNYON TİPLİ KADINLAR NASIL GİYİNMELİ

KALEM ETEK VE GÖMLEK

Vücut tipini ortaya çıkartan kalem modeli, özellikle etek ve gömlek için minyon tipli kadınların ideali olacak bir stil oluşturuyor.

BOL TULUMLAR

Vücut tipinizi daha çok ortaya koymak isterseniz, paçaları bilek kesim olan bol yapılı tulumlar önerimiz. Belden iple bağlı modeller, istediğiniz açıyı oluşturmanız mümkün.

UZUN BOY PANTOLONLAR

Bilinenin aksine, kısa boylular için uzun pantolonlar doğru olandır. Paça olarak da İspanyol paça modelleri tercih edin. Pantolonu da yüksek topuklu ayakkabılarla tercih edin.

BİLEĞİ AÇIK AYAKKABILAR

Boyunuzun olduğundan daha uzun ve ince görünmesini istiyorsanız, bilek kapalı ayakkabılardan uzak durun. Bilek açık topuklu ayakkabılar bu anlamda daha iyi bir model olacaktır. Topuk boyunun uzun olmasına gerek yok. Bu noktada rahatlığa önem verin.