Ana Sayfa Blog 2019-20 sonbahar çanta modası

2019-20 sonbahar çanta modası

0
2019-20 sonbahar çanta modası

Sonbahar sezonunda en şık çanta modelleri mağaza vitrinlerindeki yerini alıyor. Bununla birlikte kış sezonu trendleri de kendisini göstermeye başladı. 2019-20 sonbahar ve kış döneminin döneminde bizleri hangi tarz çantalar bekliyor? En stil ve tarz çanta modellerini sizler için derledik. 2019 yılının sonbahar sezonu çanta modasını, en ince ayrıntılarıyla haberimizde ele aldık.

Artık yavaş yavaş sonbaharı geride bırakıp kışa merhaba demeye başladığımız bir döneme girdik. Her şey gibi çanta modasında da pek çok değişikliğe gidilmeye başlandı. Farklı tasarımlar, özgün stiller… Kombininizi tamamlayan, sizi ortaya çıkaran aksesuarların başında gelen çantalar, bulunduğunuz sezonun moda ve trendlerinden de oldukça etkileniyor. Nitekim, 2019-20 sonbahar ve kış çanta modasında da bunu fazlasıyla görüyoruz. Peki 2019-20 sonbahar ve kış çanta modelleri nasıl? Hangi formda çantalar üretiliyor? Trendyol, H&M, Koton ve Mango gibi markaların 2019-20 sonbahar ve kış çanta modasında hangi modeller yer alıyor? 2019 sonbahar çanta modasına dair tüm detaylar haberimiz içerisinde sizleri bekliyor. Öyleyse şimdi sezonun çantalarına yakından bakalım:

2019 SONBAHAR ÇANTA MODASI

Sanırız bu senenin en dikkat çeken çanta modellerinden olan ikili çantalar, sonbahar sezonunda da etkisini göstermeye devam edecek gibi duruyor. Ofislerimizde kullandığımız ikili bilgisayar ekranları gibi bu çantalar da çok amaçlı ve rahat bir kullanım sağlıyor demek mümkün.

Zannediyoruz ki içlerindeki en cesur model bu. Özellikle kişisel bakım ürünleri, makyaj malzemeleri ve özel eşyalarınızı bulundurduğunuz çantanızın şeffaf olması oldukça riskli durumlar teşkil edebilir. Yine de model olarak şık ve dikkat çekici olduğunu söyleyelim.

Eğer gösterişli ve lüks görünümlü modeller kullanmayı sevmiyor ve klasik yapıdan yanayım diyorsanız, her renk ve formda üretilen ve bu sezonun trendlerine arasında yer alan sırt çantaları, tam da size göre.

2019 SONBAHAR ÇANTA MODELLERİ

MANGO: 100 TL – 700 TL

MANGO: 129 TL – 139 TL

TRENDYOL: 135 TL

KOTON: 70 TL – 60 TL